Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

/
/
ZERO GLAS

A SIREN7 ajánlásával:

ZERO GLAS

14,990Ft

CIKKSZÁM: ZEROG Kategória: ,

ZERO GLAS kőfelverődés elleni szélvédő bevonat

Új korszak a szélvédő védelemben

“Évente több mint 100 ezer autótulajdonos szembesül kőfelverődés okozta szélvédőtöréssel Magyarországon, ami nemcsak bosszúságot, hanem jelentős anyagi terhet is jelent.” 

Eleged van abból, hogy a kisebb-nagyobb sérülések miatt időről időre több százezer forintos kiadásokkal kell szembenézned? Szeretnéd megelőzni a kőfelverődések okozta problémákat? 

Ismerd meg az egyedülálló ZERO GLAS kőfelverődés elleni, UV-védelemmel ellátott, 100%-ban víztaszító tulajdonságokkal rendelkező szélvédő bevonatot, amit arra terveztünk, hogy megvédje a járművek szélvédőjét a kőfelverődésektől és más sérülésektől. A ZERO GLAS gyémánt részecskéket tartalmaz, ami rendkívül ellenállóvá teszi a szélvédőt a kőfelverődésekkel és egyéb külső behatásokkal szemben.

  • Évente egyszeri használattal megvédi az autót a szélvédőrepedésektől és -törésektől
  • A használatával megtakaríthatod a több százezer forintos szélvédőcsere árát
  • Csapadékos időben jobb látási viszonyokat biztosít, növelve ezzel a vezetés biztonságát

ZERO GLAS lepereg az eső

Miért válaszd a ZERO GLAS szélvédő bevonatot?

Elgondolkodtál már azon, hogy mennyibe kerül számodra a biztonság? A casco biztosítás például éves szinten akár több százezer forintba is kerülhet, különösen, ha figyelembe vesszük azokat a kisebb károkat, amiket magunk is könnyedén megelőzhetnénk. Itt jön képbe a ZERO GLAS, a forradalmian új szélvédő bevonat, ami a gyémánt erejével óvja az autók szélvédőjét, csökkentve ezzel a káresemények számát, és lehetővé téve, hogy búcsút mondj az indokolatlanul magas javítási költségeknek.

Páratlan szélvédő bevonat és védelem a kőfelverődésekkel és külső fizikai behatásokkal szemben

Nem kell többé aggódnod a váratlan szélvédőrepedések és -törések miatt. A ZERO GLAS-szal biztos lehetsz abban, hogy a járműved ellenáll a leggyakrabban előforduló szélvédősérüléseknek.

Szuper hidrofób (víztaszító) bevonat

Az esőcseppek és a szennyeződések leperegnek a szélvédőről, javítva a látási viszonyokat és növelve a vezetés biztonságát különböző útviszonyok mellett.

Jelentős megtakarítás

Tudjuk, hogy az autósok számára fontos a gazdaságosság. A ZERO GLAS használatával jelentős összegeket takaríthatsz meg, nem beszélve a kényelmetlenségekről és időveszteségről, amiket egy váratlan szélvédőcsere jelent.

A ZERO GLAS szélvédő bevonat évente egyszeri 14.990 forintos befektetést jelent, ami minden esetben megtérül, figyelembe véve, hogy egy új szélvédő akár 300-500 ezer forintba is kerülhet, és a cserével járó tortúra több hétig is eltarthat.

Egyszerű alkalmazás

A ZERO GLAS használata rendkívül egyszerű. Évente csak egy alkalommal szükséges felvinni a szélvédő felületére, amely mindössze 10 percig tart. 15-18 órán belül élvezheted a 100%-ban magyar fejlesztésű, innovatív szélvédő bevonat által nyújtott védelmet.

100% pénzvisszafizetési garancia

A ZERO GLAS okos szélvédő bevonat új szintre emeli a szélvédő védelmet – 1 éves pénzvisszafizetési garanciával, bizonyítva az elkötelezettségünket és bizalmunkat a hatékonyságában.

Saját fejlesztésű termék

A ZERO GLAS  tudományos áttörések és innováció eredményeként bármilyen járműnek csúcsminőségű szélvédő védelmet kínál.

Miért fizetnél százezreket, ha a kőfelverődések okozta karcolások és törések garantáltan megelőzhetők?

Tudomány az innováció mögött

A ZERO GLAS nem csodaszer, hanem tudományosan megalapozott, egyedülálló megoldás a szélvédőt érintő, vezetés során felmerülő általános kihívásokra, mint a kőfelverődések miatti repedések és egyéb külső fizikai behatások. A gyémántalapú formulánk a legújabb technológiai fejlesztéseken alapul, így biztosítva, hogy valódi értéket, biztonságot és garanciát kapj a pénzedért, ne csak ígéretet.

Nem való mindenkinek

Tudjuk, hogy a ZERO GLAS nem mindenki számára jelent megoldást. Ha elégedett vagy a jelenlegi helyzeteddel, és nem érdekelnek a szélvédőt érintő potenciális kockázatok és költségek, akkor ez a termék valószínűleg nem neked szól. Azonban, ha azok közé tartozol, akik előretekintenek, és szeretnék a járművüket a lehető legjobban megvédeni, miközben hosszú távon pénzt takarítanak meg, akkor a ZERO GLAS az, amit keresel!

Ne hagyd, hogy a félelem és a potenciális veszteségek beárnyékolják a vezetési élményt! Óvd meg a kocsid szélvédőjét, és csatlakozz azokhoz a tudatos és előrelátó autótulajdonosokhoz, akik tudják mit akarnak, és nem szeretik az ablakon kidobni a pénzt.

Vendor Information

  • Store Name: ZERO GLAS
  • Értékesíti ZERO GLAS
  • Address:
No product has been found!