miért MAX?
miért max?

Praktikus mágneses rögzítés

Az erős mágneses rögzítésnek köszönhetően nem szükséges a Siren7MAX-ot a járműhöz ragasztani, az eszköz bármikor levehető és újra felrakható egy egyszerű mozdulattal. A megengedett sebesség az eszközzel 140km/h. Használd ott, ahol szükség van rá!
MAX

Pozitív terepi teszt eredmények

Nem csak a levegőbe beszélünk! A Siren7MAX-ot teszteltük a terepen Dr. Farkas János, az ELTE Állatrendszertani és Ökológiai Tanszék Útökológiai Munkacsoport vezetőjének segítségével, pozitív eredménnyel. További információért látogass el a Termék vélemények oldalra!
MAX

Garantált működés 60 km/h felett

Higgy a fülednek! A Siren7MAX az ember számára is hallható, 3 kHz frekvencián, 115 dB hangerővel dolgozik! A jármű utasai számára ez nem zavaró, viszont a közeli vadállatoknak jelzi az érkezésünket, 300 m hatótávolságon belül és működése azonnal hallhatóvá válik, amint a járműved eléri a 60 km/h-t.
MAX

Túrázók figyelem

A Siren7MAX nem csak az autódon használva szolgálja a biztonságodat. A túrahelyszínre érkezve vedd le az autóról, tedd a zsebedbe és túrázás közben alkalmanként fújd meg a sípot, jelezd az állatoknak hogy közeledsz! Ezzel elkerülheted a kellemetlen találkozásokat!
MAX